Húsvéti szomszédolás

Húsvéti szomszédolás

A TOP- 5.3.1-16 – KO1-2017-00001 Együtt a közösségfejlesztésért - Dorogon és térségében című pályázat során a húsvéti nagyhét szomszédoló programsorozatának 3. állomásán – Piliscsév és Kesztölc után - Dorog várta nyitott kapukkal az ünneplőket.

A TOP- 5.3.1-16 – KO1-2017-00001 Együtt a közösségfejlesztésért - Dorogon és térségében című pályázat során a húsvéti nagyhét szomszédoló programsorozatának 3. állomásán – Piliscsév és Kesztölc után - Dorog várta nyitott kapukkal a Piliscsévről, Csolnokról és Kesztölcről, illetve városunkból érkező ünneplőket. A dorogi sportcsarnok birkózótermében mintegy 150-en gyűltek össze, hogy igazi közösségépítő eseményen vegyenek részt.

Dr. Tittmann János polgármester köszöntője után fellépett a Dorogi Német Nemzetiségi Önkormányzat gyermekkórusa, Kovácsné Fódi Krisztina vezényletével, Ady-verset szavaltak szlovákul, németül és magyarul a diákok, majd az Erkel Ferenc Zeneiskola tanárainak tavaszköszöntő koncertje következett. A négy település csapatai tojáscurling bajnokságon vettek részt.

Vissza